Sterk in kwaliteit, service & prijs

cobra-golf-logo-2_edited.jpg
bensayerslogo_edited.png
pinglogo.png

Bij Schaerweijde Golfschool hebben we een uitgebreid assortiment voor alle niveaus van speler. We geven om kwaliteit en service, daarom hebben we gekozen voor kwaliteitsmerken. Met een Golfschool abonnement krijgt u gegarandeerd de laagste prijs!

klik hier voor meer informatie over onze Golfschool abonnenment

Onze deur staat altijd open en kunt u gerust contact opnemen om een afspraak te maken met een van ons Professionals.

Regripping & Reparatie service

Head Professional Stuart Burley is hoog opgeleid als reparatie specialist. Schaerweijde Golfschool biedt nu een volledig reparatie service. De grootste deel van dit is regrippen van clubs. Alle top merken van grips zijn beschikbaar en als het niet op voorraad is dan regelen we dat snel voor u. 

"Kleine aspecten kunnen een groot verschil maken. Ik vind het belangrijk om service aan de leden te bieden, anders moeten ze buiten de club een oplossing zoeken. Ik vind het leuk om te doen en alle leden en lesklanten waarderen een beetje persoonlijke touch" - Stuart Burley, Head Professional 

Demo dagen

Binnekort kunnen we demo dagen regelen waarbij u de kans krijgt om clubs te testen onder toezicht van Professionals. Schrijf in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van alle evenementen op Schaerweijde Golfschool.